La web de la Casa del Rei s'ha renovat aquesta matinada.
La web de la Casa del Rei s'ha renovat aquesta matinada.
Madrid

Felip VI ja encapçala la web de la Casa del Rei

La web permet enviar missatges de salutació al nou rei i seguir en directe la seva proclamació al Congrés

RedaccióActualitzat

La pàgina web de la Casa del Rei s'ha renovat aquesta matinada arran del començament del regnat de Felip VI. Una de les novetats és la possibilitat d'enviar missatges de salutació al nou monarca a través d'un formulari. El jurament i la proclamació de Felip de Borbó al Congrés dels Diputats es pot seguir a la web.

La composició de la nova família reial a la web és ara la dels reis Felip i Letícia, amb les seves filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia, i els reis Joan Carles i Sofia, que mantenen el títol encara que no regnaran. Ja no apareixen a la web les germanes del nou sobirà, les infantes Elena i Cristina, que fins ara tenien un perfil propi, amb la seva biografia i totes les seves activitats oficials com a membres de la família reial. Elena i Cristina deixen de tenir, doncs, un apartat i ara el passen a ocupar les infantes Elionor i Sofia. Les dues tenen una petita biografia, amb fotos oficials.

A la pàgina del començament hi ha una fotografia de Felip de Borbó i una frase del discurs que va pronunciar a París, el 15 de setembre del 2011, en què fa referència a les víctimes en accions terroristes: "Les víctimes del terrorisme i els seus familiars són referents de sacrifici, exemples de dignitat i símbols de la fermesa dels nostres valors i principis, i esperó del nostre compromís indefugible d'acabar amb el terrorisme".

ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut