Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Madrid

Felip VI decreta que s'auditin els comptes de la família reial a partir de l'any que ve

El monarca aprova mesures de transparència com que els membres de la família reial només es dediquin a actes institucionals

Redacció Actualitzat

Felip VI ha aprovat una sèrie de mesures en favor de la transparència en els comptes de la Casa del Rei. A partir de l'any que ve s'auditaran els comptes de la institució i s'aprovarà un codi de conducta que afectarà la família reial, és a dir, Felip i Letícia, Joan Carles i Sofía, la princesa d'Astúries i la infanta Sofia. Tots ells només podran participar en activitats institucionals i a cap altra activitat.

Els altres membres de la família del rei, com ara les germanes, només podran assistir excepcionalment a actes institucionals quan rebin l'encàrrec exprés del monarca, i no percebran cap compensació econòmica.

Abans que s'acabi l'any, Felip VI s'ha proposat aprovar un règim jurídic que reguli els regals rebuts per la família reial, i també convenis reguladors per a la promoció dels interessos econòmics espanyols i per elaborar una auditoria externa de la Casa del Rei.

VÍDEOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut