Tenis

Federer passa a la segona ronda del Masters Series de Madrid en derrotar Ginepri

Roger Federer ha passat a la segona ronda del Masters Series de Madrid. El suís ha derrotat el nord-americà Robby Ginepri en dos sets, 7-6 i 6-4. Rafa Nadal entra aquest dimecres en competició enfrontant-se amb Marcos Baghdatis. Per anar fent boca, el manacorí ha jugat aquest dimarts en el quadre de dobles, i, formant parella amb Feliciano López, ha perdut en tres sets contra Fernando González i Andre Sá. Per la seva banda, Davidenko ha deixat el torneig per culpa d'una lesió.

Actualitzat

Rafael Nadal ha estat eliminat del quadre de dobles del Masters de Madrid. El manacorí, amb Feliciano López de parella, ha perdut contra el xilè Fernando González i el brasiler Andrea Sá, en un partit decidit en el desempat i que ha acabat amb 11-9 per als sud-americans, després que cada doble sumés un set.

En aquesta segona jornada del Masters, s'ha retirat Davidenko, per lesió, i també s'ha produït l'accés a la segona ronda de Nicolás Almagro i de Juan Carlos Ferrero. El d'Ontinyent ha hagut de suar per desfer-se del colombià Alejandro Falla, que l'ha posat amb més problemes dels previstos. Ferrero s'ha imposat en dos sets, però sempre amb parcials molt ajustats: 6-4 i 7-5. Ara, el seu rival en la següent eliminatòria serà Carles Moyà. Nicolás Almagro també continua endavant i ha resolt amb un doble 6-4 l'enfrontament amb el francès Fabrice Santoro. Ara, Almagro pot fer un favor a Tommy Robredo i a Moyà, ja que en la ronda següent li ha tocat Fernando González, que també té opcions d'anar al Masters de Xangai.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut