Tenis

Federer guanya Gasquet i supera el rècord de victòries consecutives sobre herba

Roger Federer ha superat a Wimbledon el rècord de victòries consecutives sobre herba, que fins ara tenia el suec Bjon Borg. El tenista suís ha sumat el triomf número 42 després de guanyar Richard Gasquet. Federer l'ha vençut còmodament en tres sets, per 6-3, 6-2 i 6-2. Bona estrena, doncs, del vigent campió de Wimbledon, que aspira al quart títol consecutiu. Federer s'enfrontarà a la segona fase a Tim Henman. També han superat la primera ronda Rafa Nadal, que s'ha imposat a Alex Bogdanovic, Tommy Robredo, Juan Carlos Ferrero i Fernando Verdasco, mentre que Albert Portas, Nicolás Almagro i Rubén Ramírez-Hidalgo han quedat eliminats.

Actualitzat

El suís Roger Federer ha començat amb bon peu la defensa del títol a Wimbledon. El número 1 mundial, i màxim favorit a revalidar la victòria a l'All England Club de Londres, s'ha desfet amb facilitat en primera ronda del francès Richard Gasquet per 6-3, 6-2 i 6-2 i de pas ha superat el rècord de victòries consecutives sobre herba que tenia el suec Björn Borg i l'ha establert, de moment, en 42. Federer ja havia avisat que es trobava en un gran moment de forma abans de l'inici del tercer Grand Slam de la temporada i aspira a guanyar el quart Wimbledon de manera consecutiva. El seu rival a segona ronda serà el britànic Tim Henman.

També ha debutat amb victòria el mallorquí Rafa Nadal. L'actual campió de Roland Garros s'ha desfet del britànic Alex Bogdanovic en tres sets per 6-4, 7-6 i 6-4 en poc més de dues hores i mitja de partit. El seu rival en segona ronda serà el desconegut nord-americà Richard Kendrick, número 237 del rànquing mundial, i procedent de la fase prèvia. Entre els representants catalans, Tommy Robredo s'ha classificat per a la segona ronda en imposar-se a l'alemany Simon Greul per 6-2, 6-2, 5-7 i 6-3, mentre que Albert Portas ha quedat eliminat en perdre contra el francès Arnaud Clement per 6-3, 6-2 i 6-4. També s'han classificat Juan Carlos Ferrero i Fernando Verdasco. Per la seva banda, Nicolás Almagro i Rubén Ramírez-Hidalgo no han pogut superar la primera ronda.

Anar al contingut