Tenis

Federer deixa Nadal sense la Copa Masters en imposar-se a la final de Londres 6-3, 3-6 i 6-1

Rafael Nadal no ha pogut completar el seu palmarès amb la tan anhelada Copa Masters després de caure de forma clara a la final, disputada a Londres davant Roger Federer. El tenista manacorí es va fondre davant la solidesa del suís i va acusar el desgast físic del duel amb Murray. Nadal va ser aquest diumenge un jugador lent i poc agressiu, i això ho va aprofitar un inspirat Federer per adjudicar-se el partit i el títol per un contundent 6-3, 3-6 i 6-1. Aquesta és la cinquena Copa Masters del suís.

Actualitzat
Tres anys després, Roger Federer ha tornat a coronar-se mestre de mestres i per cinquena vegada en la seva carrera aconsegueix aixecar la Copa Masters. El tenista suís no va tenir pietat d'un Rafa Nadal excessivament mancat de físic. El manacorí va ser aquest diumenge un tenista lent, erràtic, imprecís i cansat. Massa contratemps per a un aspirant a l'únic títol gran que li falta al palmarès.

Aquesta circumstància esdevé letal si al davant tens un rival com Roger Federer, i el suís no va perdre l'ocasió per tancar la temporada amb el cinquè títol de l'any. Federer va començar el partit dominant, amb una autoritat aclaparadora i repartint cops guanyadors de manera repetida i constant. Per contra, Nadal va ser incapaç de portar la iniciativa i, amb un 3-3 en el marcador, va cedir un trencament que va resultar definitiu perquè el balear perdés la primera mànega per 6-3.

Semblava, doncs, que Federer tiraria per la via ràpida, però Nadal va tornar a donar mostres de la seva capacitat de superació i va anar recuperant-se davant les facilitats donades pel suís. El número dos del rànquing ATP no va saber sentenciar el balear, i va permetre que Nadal li trenqués un servei i avancés ràpidament cap a un 3-6 que deixava oberta la final.

A l'hora de la veritat, però, no hi va haver tanta igualtat perquè en el tercer i definitiu set Federer va escombrar Nadal amb més facilitat de la que s'esperava. El suís va trencar el servei del balear ràpidament i va convertir el 3-1 en un contundent i inapel·lable 6-1 final.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut