Tenis

Federer cau davant Murray en la primera ronda de Dubai per primera vegada en un any

Sorpresa majúscula al Torneig de Dubai. El suís Roger Federer ha caigut derrotat a mans de l'escocès Andy Murray en la primera ronda per 6-7, 6-3 i 6-4 en 1 hora y 54 minuts. Aquesta és la primera derrota del tenista de Basilea en la ronda inicial d'un torneig des de fa un any. Aleshores, el número 1 del món va perdre contra l'argentí Guillermo Cañas en el Masters Series d'Indian Wells. Federer no està tenint un bon inici de temporada, ja que en el primer Grand Slam de la temporada, disputat a Melbourne, va caure en semifinals davant Novak Djokovic. Precisament, el serbi i Nadal són els seus gran rivals a l'hora de liderar el rànquing de l'ATP.

Actualitzat

Ferrer i Verdasco continuen endavant

David Ferrer i Fernando Verdasco han superat la primera ronda del Torneig de Dubai. En un doble duel germanoespanyol, l'alacantí s'ha desfet de Tommy Haas per 6-3 i 6-0 i el madrileny ha derrotat Rainer Schuettler (7-6, 4-6 i 6-1). El de Xàbia, número 4 del món, tan sols ha necessitat 1 hora i 20 minuts per eliminar el seu rival. Ferrer ha encarrilat el matx des de l'inici (4-2) i ha mostrat bona part del seu millor tenis.

Nadal guanya en dobles

Rafa Nadal ha debutat en el torneig asiàtic amb un triomf en dobles. El manacorí, que forma parella amb Feliciano López, ha guanyat els sud-africans Jeff Coetzee i Wesley Moodie (6-4 i 7-6). En el quadre individual, el triple campió de Roland Garros s'enfrontarà amb l'alemany Phillip Kohlschreiber, pròxim rival també en la Copa Davis.

Anar al contingut