Barcelona

Fecsa Endesa ja ha pagat 10 milions d'euros als afectats per l'apagada del 23 de juliol a Barcelona

Fecsa Endesa ja ha atès les reclamacions de 80.000 abonats particulars afectats per l'apagada del 23 de juliol a Barcelona, que li suposaran una despesa de més de 14 milions d'euros. Les indemnitzacions abonades són d'una mitjana de 179 euros. La companyia ha facilitat aquestes dades el mateix dia que l'Ajuntament ha sol·licitat que es construeixin 11 subestacions més per evitar episodis com el d'aquest estiu.

Actualitzat
10 milions d'euros ha pagat, de moment, Fecsa Endesa als afectats per l'apagada del 23 de juliol a Barcelona. Això vol dir que, en total, 56.000 abonats -més de la meitat dels 80.000 que han presentat reclamació fins ara- ja han cobrat indemnització. Els 24.000 restants encara no han cobrat, ja sigui perquè no estan d'acord amb la quantitat rebuda o perquè Fecsa encara està tramitant la seva reclamació.

Les reclamacions abonades fins avui per la companyia -d'acord amb l'Agència Catalana de Consum- oscil·len entre els 60 i els 300 euros. Unes indemnitzacions que, de moment, no inclouen ni els comerços ni les empreses perquè la dificultat de quantificar els danys fa que vagin per una altra via. Amb tot, sembla que no tots els comerciants n'estan assabentats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut