Tornar a intercanviar cromos: un club de bàsquet crea un àlbum de tots els jugadors
La iniciativa ha sigut tot un èxit i els jugadors han acabat a gairebé totes les existències (CCMA)

Febre a Bellpuig pels cromos d'un àlbum amb els jugadors i les jugadores del club de bàsquet

L'àlbum de cromos dels jugadors del club ha sigut tot un èxit i, fins i tot, han hagut de limitar a cinc els comerços habilitats com a punts de venda

La cooperació, el treball en equip, el sentiment de pertinença de grup, són alguns dels valors que han volgut promoure des del Club de Bàsquet de Bellpuig amb la iniciativa de revifar els àlbums de cromos, però d'una manera especial. L'equip del municipi de l'Urgell ha creat un àlbum dels jugadors, per celebrar els 80 anys del club i ha sigut tot un èxit.  

En total són 200 jugadors i jugadores de 15 equips diferents, els quals formen part del projecte amb un cromo de cadascú.

Segons la tresorera, Rosa Piera, la proposta "transmet valors esportius i humans". Una iniciativa amb molt d'èxit i suport del poble, per aquest motiu, han limitat el nombre d'establiments per la comercialització dels cromos, ja que el primer dia es van esgotar tots.

Els jugadors estan molt contents, els hi ha servit per conèixer a altres companys del club. Així ho han explicat en el "Telenotícies comarques":

 

ARXIVAT A:
Esports
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut