Fan fora l'autobús de Ciutadans de la Pride Barcelona amb crits i pintades

El partit havia decidit participar en el Dia de l'Orgull, tot i que els organitzadors els van vetar pels pactes amb Vox en alguns ajuntaments

RedaccióActualitzat

Crits de "fora, fora" i "no passaran" han impedit a l'autobús de Ciutadans participar en la Pride Barcelona, on havien estat vetats. La formació taronja havia decidit sumar-se al Dia de l'Orgull, malgrat que els organitzadors els van vetar pels pactes amb Vox. Un centenar de persones els han barrat el pas a crits i han fet pintades al lema "¡Vamos! Orgullo".

L'autobús circulava per la plaça d'Universitat en direcció a la ronda de Sant Antoni i el Paral·lel, on hi ha la manifestació.

El periodista d'eldiario.es Oriol Solé ha captat el moment en què es feia recular l'autobús


L'exregidor de Guanyem Badalona José Téllez també n'ha penjat imatges.


Un autobús malgrat el veto

Els organitzadors de la Pride van vetar la presència de Ciutadans en la desfilada per haver pactat amb Vox. Una decisió que va comportar polèmica i va acabar amb la dimissió del director de Relacions Institucionals de la Pride, Juan Julià, que discrepava de la mesura.

Ciutadans ha qualificat d'injust que la Pride Barcelona els hagi exclòs de la manifestació. Consideren que se'ls castiga pel bloqueig a la investidura de Pedro Sánchez.

 

 

Malgrat el veto, el partit va decidir fer circular el seu autobús amb el lema "¡Vamos! Orgullo". La portaveu de Ciutadans, Inés Arrimadas, assegura que la Pride "no pot deixar-se arrossegar per sectarismes que exclouen milions de persones":


ARXIVAT A:
LGTBIQ+Cs
Anar al contingut