Barcelona

Família, esport i cinema... La jornada de reflexió dels candidats

RedaccióActualitzat

Els candidats per Barcelona a les eleccions del 20-D aprofitaran el dia de reflexió per fer-se perdonar les absències obligades amb la família els dies de campanya. En aquesta ocasió no hauran d'atendre compromisos amb els mitjans de comunicació, ja que cap diari ha organitzat la tradicional fotografia de candidats.

La cap de llista del PSC, Carme Chacón, dedica el dia a estar amb el seu fill, que s'ha trencat la tíbia en plena campanya i que està aprenent a dominar les crosses.

El candidat de Democràcia i Llibertat, Francesc Homs, també passa el dia amb la seva dona i les seves dues filles i vol aprofitar per reflexionar i conversar en família.

El cap de llista d'ERC, Gabriel Rufián, vol reprendre el repte d'ensenyar el seu fill a anar en bicicleta.

Josep Antoni Duran i Lleida, el candidat d'Unió, aprofitarà per veure alguna pel·lícula a casa i també farà una passejada per la Carretera de les Aigües.

El cap de llista del PP, Jorge Fernández Díaz, passarà el dia a Barcelona i mirarà de recuperar-se del constipat que arrossega els últims dies.  

El candidat d'En Comú Podem, Xavier Domènech, també ha optat per quedar-se a casa amb la seva parella i el seu fill.

Juan Carlos Girauta, candidat de Ciutadans vol recuperar hores de son perdudes a la campanya, sortir a fer un volt i llegir la novel·la que té a mitges: "Limonov", d'Emmanuele Carrère.

A Madrid, esport i cinema

El president del govern central i candidat del Partit Popular, Mariano Rajoy, passa el dia a La Moncloa en companyia de la seva dona i els seus fills i vol dedicar una estona a caminar "a tota velocitat " i a fer esport.

El candidat socialista, Pedro Sánchez, ha sortit a córrer al matí i a la tarda deixarà triar a les seves filles entre posar l'arbre de Nadal a casa o anar al cinema. La pel·lícula triada: l'última entrega de la saga "Star Wars".

El líder de Ciutadans, Albert Rivera passa la jornada de reflexió a Barcelona amb la seva filla. Demà votarà abans de marxar cap a Madrid, on seguirà els resultats de la jornada electoral.  

Pablo Iglesias, el líder de Podem, dedica el dia al cinema. Al matí ha vist "Amb B de Bárcenas" i a la tarda vol anar a veure l'estrena estrella de la setmana: "Star Wars: el despertar de la Força". Ho farà acompanyat d'Íñigo Errejón i Juan Carlos Monedero.

El candidat d'Unitat Popular- EU, Alberto Garzón, passa el dia passejant per la platja a Màlaga, la seva ciutat natal.

Andrés Herzog, candidat d'UPyD, anirà a veure un espectacle musical a la nit.

Anar al contingut