Un usuari del Facebook (Foto: Reuters)
Una dona localitza els seus dos fills, segrestats fa 15 anys pel pare, gràcies al Facebook. (Foto: Reuters)
Catalunya

Facebook tanca temporalment el xat per un error que permetia veure les converses dels amics

Facebook ha tancat temporalment el servei de xat a causa d'un dèficit de seguretat, que permetia que els usuaris poguessin veure les converses de les amistats. La mateixa empresa ha confirmat l'error, detectat pel blog especialitzat de noves tecnologies TechCrunch. Els responsables de Facebook han demanat disculpes per aquesta llacuna de seguretat i ha anunciat que el servei de xat es restablirà ben aviat.

Actualitzat


TechCrunch ha difós aquest vídeo en què mostra l'error. Des del blog han explicat que alguns usuaris els havien alertat d'aquest problema de seguretat i que, efectivament, han comprovat que l'usuari podia fer el tafaner amb els xats dels amics manipulant l'apartat de seguretat del perfil i també veure la llista de sol·licituds d'amistat pendents de confirmar.

Facebook ha suspès el servei xat després de confirmar que havia rebut una notificació de l'errada i ha demanat disculpes als usuaris, al mateix temps que ha indicat que l'error permetia veure els xats dels altres "per un període limitat de temps" i que confiava restablir "aviat" l'apartat de xat.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut