Estats Units

Facebook s'alia amb Skype i permetrà trucades entre "amics" d'aquesta xarxa social

La xarxa social Facebook i el servei de telefonia Skype s'han unit i ofereixen un servei conjunt. Això vol dir que és possible telefonar a un contacte de Facebook.

Actualitzat
Per fer-ho és necessari tenir un compte obert als dos llocs. D'aquesta manera és possible conversar amb els "amics" del Facebook mentre els veus la cara. Les noves funcions s'han integrat de moment a la nova versió de l'Skype per a Windows.

Cada vegada més persones parlen per telèfon a través d'internet i alguns operadors ja fa temps que estan preocupats per la pèrdua de mercat que això els pot representar. Uns 125 milions de persones parlen per Skype cada mes, amb ordinador o telèfon.

Si els dos terminals tenen instal·lat l'Skype la conversa surt gratuïta. Tot i això no serà gens fàcil que una gran majoria s'hi pugui habituar. Fa falta una xarxa de wifi molt potent i encara no n'hi ha gaires. A més, els usuaris d'internet al mòbil tenen tarifes planes que solen acceptar un màxim mensual de 200 o 300 megabytes. Només quatre minuts de conversa via internet ja en consumeix un.
Anar al contingut