Maverick Viñales
Maverick Viñales
Motor

Maverick Viñales, el més ràpid de la primera jornada d'entrenaments lliures de San Marino

Domini de Yamaha en el Gran Premi de San Marino

Actualitzat

Entrem en un cap de setmana en què Marc Márquez pot fer un pas molt important per endur-se un nou Mundial de motociclisme. El pilot de Cervera serà més a prop del títol si guanya el Gran Premi de San Marino, al circuit de Misano, on es fan, aquest matí, els entrenaments lliures de MotoGP. En els primers entrenaments lliures, Fabio Quartararo ha estat el més ràpid, al davant de Marc Márquez i Maverick Viñales.

En la segona tanda d'entrenaments, el domini de les Yamaha ha continuat amb el millor temps de Maverick Viñales, que ha acabat amb el millor registre de la tanda, Només l'actual líder del Mundial, Marc Márquez, ha trencat l'hegemonia de la marca japonesa que ha col·locat els seus 4 pilots del mundial entre els cinc millors registres combinats de les dues sessions:


 Rossi corre a casa

Serà un Gran Premi especial per a Valentino Rossi, que corre a casa -de fet, el pilot viu a només 15 quilòmetres del circuit-, i ja fa dies que nota l'escalf dels seus compatriotes, que sempre el tracten com una autèntica llegenda d'aquest esport. Cal recordar que ha guanyat 9 mundials -7 a la màxima categoria.

Anar al contingut