Futbol

Fabio Capello passa el seu pitjor moment com a entrenador del Reial Madrid

El Madrid ha començat l'any tan malament com el va acabar, però amb un agreujant, que s'ha gastat 40 milions d'euros al mercat d'hivern. Després del ridícul a Riazor, reunió d'urgència del "gabinet de crisi" amb el president blanc, Ramón Calderón, al capdavant. Una hora de reunió que va impedir a Capello dirigir l'entrenament d'ahir. Calderón no entén com, després d'haver-se gastat 100 milions d'euros en fitxatges, els d'estiu i els d'hivern, l'equip juga tan malament.

Actualitzat

La desfeta del Madrid a Riazor ha tingut les primeres conseqüències: Ramón Calderón va anar abans de l'entrenament a Valdebebas i es va reunir amb el director esportiu, Pedja Mijatovic; l'adjunt a la direcció esportiva, Franco Baldini, i Fabio Capello per demanar explicacions a l'entrenador pel pèssim partit dels blancs.

Capello no va dirigir l'entrenament i tampoc no hi va assistir el seu ajudant, Italo Galbiati; ho va haver de fer el tercer entrenador, José Antonio Grande. Els protagonistes de la reunió no van voler revelar les explicacions de Capello. El tècnic italià no va parlar amb els jugadors després del partit, tampoc no es va reunir amb els jugadors abans de l'entrenament i tan sols es va incorporar a la sessió preparatòria en el tram final, quan la major part de la plantilla s'havia retirat al vestidor. Els jugadors, però, sí que van poder sentir les paraules de Capello a la roda de premsa posterior al partit, on el tècnic italià va assumir la responsabilitat del nou fracàs, però també va deixar clara la seva decepció pel baix rendiment i la falta de compromís d'alguns jugadors.

Després de la reunió de Capello amb Calderón, Mijatovic i Baldini a Valdebebas, es va convocar una reunió de la comissió esportiva al Bernabéu per analitzar el rendiment de l'equip i les explicacions de Capello.

D'altra banda, la plantilla s'ha mantingut al marge de tot plegat i ha començat a preparar el partit de Copa del Rei contra el Betis dijous a Sevilla, on Guti no podrà participar per un esquinç al turmell. Ahir va haver de donar la cara davant els mitjans el brasiler Marcelo, que va debutar a Riazor. Marcelo es va limitar a dir que els jugadors del Madrid estan preocupats per la derrota davant el Deportivo.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut