Alella

Extingits els tres petits incendis que cremaven a Alella, Sant Ramon i Badalona

Els Bombers de la Generalitat han apagat ja els tres petits incendis que es van declarar aquest dimecres en diversos punts de Catalunya. El foc que hi va haver a la comarca de la Segarra, entre Sant Ramon i les Oluges, ha arrasat unes dotze hectàrees de rostolls i camps agrícoles. Els altres incendis que també han quedat extingits són els que cremaven a Badalona, a prop de la B-20, que va obligar a tallar un lateral de l'autopista durant una hora, i el que ha calcinat una hectàrea de terreny al municipi d'Alella, al Maresme.

Actualitzat
L'incendi més important dels que es van declarar és el que hi va haver entre les Oluges i Sant Ramon, a prop de Cervera. Les flames es van estendre amb rapidesa d'un camp a l'altre, tot i que no hi va haver cap perill per a les persones.

L'altre foc es va originar a Badalona i va cremar vegetació d'uns terrenys propers a la carretera B-20. Hi van treballar sis dotacions terrestres i un helicòpter i es va haver de tallar una estona un tram del lateral nord de la carretera.

A Alella, al Maresme, veïns de la localitat van veure una columna de fum al nord del municipi entre les urbanitzacions Alella Park i Mas Coll. Quatre dotacions dels bombers es van desplaçar cap a la zona i el van extingir en poca estona.

Petits incendis com aquest també es van declarar a Vallromanes, Vic, Palamós, Sant Fost de Campsentelles, Lles, l'Hospitalet de Llobregat, Barberà del Vallès, Vallpineda i la Torre de Claramunt, però ja estan tots apagats.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut