Pla obert dels Bombers apagant l'incendi en unes naus de Montblanc, llançant aigua des del camió grua. Imatge del 27 de juliol del 2021. (Horit…
Pla obert dels Bombers apagant l'incendi en unes naus de Montblanc, llançant aigua des del camió grua. Imatge del 27 de juliol del 2021. (Horitzontal)

Extingit l'incendi en un magatzem de pastisseria de 1.000 metres quadrats i dues naus a Montblanc

Actualitzat

ACN Montblanc.-Els Bombers han donat per extingit cap a les sis de la tarda d'aquest dimarts l'incendi en tres naus a l'avinguda Lluís Companys de Montblanc que cremava des d'ahir a tres quarts de dotze de la nit. En rebre l'avís, el foc estava desenvolupat en un magatzem de pastisseria d'uns 1.000 metres quadrats i s'havia propagat ràpidament cap a les naus adjacents amb que compartia paret mitjana. Una d'elles, amb dues plantes on hi havia un basar i una fusteria, ha cremat totalment. A l'altra banda, un magatzem municipal ha patit danys, però els Bombers han pogut salvar les oficines i un dipòsit de gasoil, així com els vehicles que s'hi guardaven. Les cobertes, les parets de façana i les teulades de les dues naus afectades han col·lapsat.

Fins a divuit dotacions dels Bombers han treballat des d'ahir a la nit per extingir el foc. També han revisat les cobertes d'altres naus de la zona amb càmera tèrmica per descartar que no hi hagués caigut algun element incandescent que pogués generar més flames.També hi han treballat efectius de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra, que han fet el control dels accessos al polígon. A més, s'han desplaçat al lloc unitats del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), però no hi ha hagut cap persona ferida.

Anar al contingut