Efectius dels Bombers treballen per apagar un incendi en una nau de reparació d'autocars de Palafolls el 12 d'abril del 2017. Pla general.…
Efectius dels Bombers treballen per apagar un incendi en una nau de reparació d'autocars de Palafolls el 12 d'abril del 2017. Pla general. (Horitzontal)

Extingit l'incendi de la nau de reparació d'autobusos de Palafolls

ACN Palafolls.-Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit poc després de dos quarts d'una d'aquesta matinada hores l'incendi que des de dos quarts de set de la tarda d'aquest dimecres afectava una empresa de reparació i manteniment d'autocars situada al polígon Mas Roquet, concretament a l'alçada del quilòmetre 680,6 de la carretera N-II, al terme municipal de Palafolls (Maresme). Els bombers, que van donar per controlat el foc poc abans de les onze de la nit, s'han anat retirant del lloc de forma paulatina. Segons el SEM, finalment van ser tres els treballadors que a causa de l'incendi van haver de ser evacuats a l'Hospital de Blanes amb símptomes d'intoxicació lleu de fum i un d'ells amb cremades de tercer grau als braços.

A més, tres bombers també van haver de ser atesos pels serveis sanitaris, dels quals dos van ser evacuats al mateix hospital però ja van ser donats d'alta. L'incendi ha cremat totalment una nau de 1.200 metres quadrats i l'estructura ha quedat parcialment afectada. A l'interior van cremar set autocars, una caravana, una moto, quatre elevadors, a més d'eines i material divers. També va quedar afectat parcialment un autocar que hi havia a l'exterior.

Anar al contingut