Atenes

Explota una bomba davant un tribunal d'Atenes sense causar víctimes

Una bomba ha explotat davant la seu dels tribunals d'assumptes administratius d'Atenes. L'atemptat no ha causat víctimes però sí que ha provocat molts danys materials, amb una desena de vehicles incendiats. Una trucada telefònica anònima al diari local "Elefterotipia" quaranta minuts abans de l'explosió que alertava de la seva col·locació ha permès evacuar la zona.

Actualitzat
Una explosió de gran intensitat s'ha produït a primera hora del matí a la seu dels tribunals d'assumptes administratius d'Atenes. L'atemptat no ha causat víctimes perquè hi ha hagut una trucada d'alerta a un diari de la capital grega quaranta minuts abans de l'esclat de l'artefacte i això ha donat temps a la policia per evacuar l'edifici.

Les primeres informacions difoses per la televisió parlen d'un vehicle bomba, probablement una moto, que estava aparcat just a fora de l'edifici. Des del mes passat Atenes ha viscut una sèrie d'atacs i intents d'atac amb explosius, especialment contra ambaixades, que s'han atribuït a grups extremistes.
Anar al contingut