Barcelona

Experts de tot el món visiten l'Internet Global Congress

La novena edició de l'Internet Global Congress (IGC) marcarà un canvi qualitatiu important respecte als vuit anys anteriors. Desapareix el bloc temàtic i la sessió plenària i apareix el concepte de debats internacionals: 24 sessions monogràfiques de tres hores repartides en quatre dies. Entre els temes que es tractaran al congrés hi ha la Web 2.0 i la futura Web 3.0, la televisió digital terrestre i els seus possibles usos interactius, la identificació digital de persones o la fractura digital.

Actualitzat

Els debats incorporen un grup d’experts especialitzats que completaran la discussió oferta pels ponents convidats. Entre aquests experts hi ha noms com el portaveu d’Amazon Web Servicies, Jeff Barr; el subsecretari general de l’Organització Mundial del Turisme, Geoffrey Lippman; el director de Tecnologies Emergents d’IBM, Dave Watson; o la cap de la Unitat d’Innovació i Polítiques Transversals de la Unió Europea, Maruja Gutiérrez.

El congrés, considerat l'esdeveniment de referència sobre Internet a l'Estat, espera l'assistència de més de 2.500 especialistes i professionals de les noves tecnologies, xifra molt similar a la de l'edició de l'any passat.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut