Barcelona

Èxit de vendes de la fira Low Cost, que tanca portes amb més de 60.000 visitants

La primera edició del Saló de les Oportunitats Immobiliàries Low Cost ha tancat aquest diumenge les portes a la Fira de Barcelona. En tres dies d'activitat, el saló ha rebut la visita de més de 60.000 persones i ha permès un negoci d'operacions immobiliàries que podria superar els 30 milions d'euros. Aquest fet, segons el president del certamen, Enric Lacalle, "ha estat un èxit per sobre de totes les previsions més optimistes". Lacalle creu que aquest interès demostra que hi havia una demanda continguda i que això ha suposat una injecció moral per al sector i un canvi de tendència.

Actualitzat
El president del saló ha fet balanç d'aquests dies i ha dit que "amb aquesta gran afluència de públic, 173 expositors i empreses que han confiat en nosaltres, la veritat és que s'ha vist totalment recompensat".
 
Els organitzadors calculen que la xifra de negoci de les operacions immobiliàries pot estar per sobre dels 30 milions d'euros i s'han fet contactes que es podrien materialitzar en els pròxims dies per un valor de 40 milions d'euros més.

Les caixes i les grans empreses han estat les que han tancat més vendes al saló i, segons Lacalle, aquesta iniciativa es repetirà mentre duri la crisi i la pròxima edició es farà en una ciutat espanyola.
Anar al contingut