La Bisbal d'Empordà

Èxit de la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal malgrat la pluja

Durant tres dies, la Fira del Circ al Carrer ha acollit més de setanta espectacles i ha estat un gran èxit malgrat la pluja.

Redacció/ACNActualitzat
La 18a edició de la Fira del Circ al Carrer de la Bisbal d'Empordà ha estat un repte per als organitzadors. Primer, van haver de buscar fórmules per compensar la davallada de pressupost i després han hagut de plantar cara a la pluja que ha caigut aquest cap de setmana. "Ha estat increïble la gent veient espectacles tot i que plovia i tancant els paraigües per deixar que els de darrere també poguessin veure-ho tot", ha afirmat la portaveu de la fira, Eva Gasull.

Amb tot, Gasull ha afirmat que ha estat una edició "molt positiva", tot i que creuen que difícilment arribaran al repte de 35.000 visitants que s'havien fixat. "Era una mica com una prova de foc, volíem veure si realment érem madurs o encara no, i veiem que sí", ha afirmat Gasull.

Durant tres dies, la fira ha acollit més de setanta espectacles de companyies catalanes i internacionals. Després de 18 edicions, la Fira de Circ al Carrer és un dels festivals de circ més consolidats de Catalunya i de l'estat i reconegut tant a Catalunya com arreu d'Europa. Va ser Premi Nacional de Cultura el 2012 i continua apostant, malgrat la davallada en el pressupost, per portar espectacles de qualitat a la Bisbal d'Empordà.
Anar al contingut