Bicitrial

Èxit absolut de la selecció catalana en la primera prova del Mundial de bicitrial

Catalunya contra Espanya, un duel esportiu impossible de veure en grans competicions com un Europeu o una Copa del Món, s'ha donat, aquest cap setmana, a Vilanova de Prades, amb motiu de la primera prova del Mundial de bicitrial, un esport original del nostre país. Els guanyadors, a més, han estat dos catalans: Dani Comas i Mireia Aband.

Actualitzat
La selecció catalana de bicitrial ha assolit un gran èxit a la primera prova del Campionat del Món de l'especialitat, que s'ha disputat a Vilanova de Prades. El pilot de Gavà Dani Comas ha aconseguit la primera posició en categoria Elit, per davant de l'actual campió del món, el japonès Kazuki Terai. L'èxit s'ha completat amb la victòria de Mireia Aband en categoria femenina, un doblet que referma el domini dels pilots catalans en aquesta modalitat.

Armand Mollà també ha guanyat en categoria Junior en el seu debut i també destaca la segona posició d'Àngel Batlle, de Torredembarra, en categoria Sènior. Aquests resultats, juntament amb els aconseguits en la jornada de dissabte, han situat la selecció catalana com a líder en la classificació per nacions.

La propera prova se celebrarà el proper cap de setmana a la localitat italiana de Darfo Boario Terme, on tots aquests resultats poden convertir-se en títols mundials.
 
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut