Girona

Eusebio: "L'equip ha tornat a tenir la determinació d'anar a per la victòria"

L'entrenador del Girona ha elogiat la reacció de l'equip després de l'empat, però ha lamentat la falta d'encert de cara a porteria per emportar-se els tres punts

Actualitzat

El Girona ha sumat un punt davant l'Alabès a Montilivi en un partit vibrant amb constants anades i vingudes. Eusebio Sacristán s'ha mostrat satisfet amb la reacció de l'equip després d'encaixar el gol de l'empat, en un duel que s'havia posat de cara amb el gol matiner de Stuani en el minut 12:

"Hem acabat bé, hem reaccionat bé al seu empat. Hem tingut alguna ocasió i estàvem amb la inèrcia d'anar a pel partit i de tenir-lo a prop. A partir de l'empat, el partit ha estat nostre. L'equip ha tornat a tenir la determinació d'anar a per la victòria."

Amb l'empat d'avui, els gironins encadenen sis jornades consecutives sense conèixer la victòria. El tècnic del Girona ha explicat que l'equip ha "d'analitzar el joc" i veure quins aspectes es poden millorar per tal de tornar al camí del triomf:

"Estem treballant perquè ens arribi la victòria. El que podem fer és veure quines millores calen per fer més mèrits per guanyar. A partir d'aquí, no podem lamentar-nos ni queixar-nos, simplement, és seguir treballant. Estem contents amb l'evolució de l'equip en quant a joc i rendiment."

Per últim, el tècnic ha explicat que està "molt content" amb la renovació de Bono, que ha anunciat aquesta mateixa setmana que continuarà al Girona fins al 2021:

 "És una molt bona notícia, estem molt contents. És un porter que està consolidat, en un moment de maduresa molt bo, que el seu rendiment està sent molt bo. Tenir la tranquil·litat que ha decidit seguir amb nosaltres és una mostra del que senten els nostres jugadors. Això ens fa més forts."

ARXIVAT A:
Eusebio
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut