El Prat de Llobregat

Eulen reforça el servei als controls de l'aeroport del Prat i es redueixen les cues

Aquest matí hi havia 10 punts de control oberts per accedir a la zona d'embarcament

RedaccióActualitzat

Després d'un divendres molt complicat a l'aeroport del Prat per les llargues cues al control de passatgers, aquest dissabte la situació és més tranquil·la. Durant el matí hi ha operatives 10 unitats a la Terminal 2 que funcionen com a filtre de passatgers per controlar l'accés a la zona d'embarcament.

Aena confirma que s'ha augmentat el personal destinat a fer aquestes tasques de control i que les cues han anat a menys. L'empresa concessionària del servei, Eulen, ha traslladat al Prat a 25 treballadors d'altres aeroports per reforçar el servei després de les queixes dels últims dies.

 

 

Encara hi ha cues, però el temps d'espera per passar el control que ahir van arribar a ser de més d'una hora, aquest dissabte matí oscil·len entre els 20 i els 40 minuts.

És el sisè dia de cues continuades a l'aeroport i els usuaris ja hi han arribat previnguts. Alguns han decidit anar amb molta antelació perquè un dia com avui es preveu molta afluència de passatgers que comencen les vacances d'estiu. Hi ha qui feia la cua per passar el control de seguretat més de quatre hores abans de la sortida prevista del vol.

Al conflicte laboral de l'empresa Eulen, que gestiona els controls de seguretat, s'hi ha de sumar la vaga dels treballadors dels carretons. La imatge d'aquest dissabte a l'aeroport és la de molts viatgers traginant les bosses i maletes amunt i avall.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut