Eufòria, abraçades i cava a Reus per celebrar la declaració de la República

Eufòria, abraçades i cava a Reus per celebrar la declaració de la República

Eufòria, abraçades i cava a Reus per celebrar la declaració de la República

Pla mig de dues dones abraçant-se, emocionades, a la plaça del Mercadal de Reus, amb una altra reusenca al seu darrere eixugant-se les llàgrimes després de la declaració de la República. Imatge del 27

Pla mig de dues dones abraçant-se, emocionades, a la plaça del Mercadal de Reus, amb una altra reusenca al seu darrere eixugant-se les llàgrimes després de la declaració de la República. Imatge del 27 d'octubre del 2017. (Horitzontal)

ACN Reus.-Eufòria entre les 300 persones que han seguit el ple del Parlament des de la pantalla gegant instal·lada a la plaça del Mercadal. Desenes de persones s'han aplegat des de l'inici de la sessió en aquest cèntric indret de la capital del Baix Camp, sota un sol de justícia, responent a la crida de l'ANC. Del cansament per les més de tres hores d'espera s'ha passat a la tensió durant el recompte i a l'alegria desfermada quan la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha anunciat la declaració de la República catalana independent. Ha estat aleshores quan els assistents han saltat d'alegria, s'han repartit abraçades i, alguns, s'han emocionat. Posteriorment, s'han destapat algunes ampolles de cava, s'han llençat petards i s'han encès alguns cigars per celebrar el moment. A més, regidors de la CUP han penjat una estelada i una pancarta amb el lema 'Hola República!' al capdamunt de l'edifici de l'Ajuntament de Reus.