Actualitat blaugrana

Eto'o, ja recuperat del cop al cap, s'incorpora als entrenaments del Barça a Chicago

El Barça s'ha entrenat aquest divendres a la tarda de cara al partit de diumenge a la nit a Chicago contra el Chivas de Guadalajara mexicà. La novetat ha estat Samuel Eto'o, després de descansar dos dies a causa d'un cop al cap en un entrenament. Els blaugranes s'han entrenat durant noranta minuts al camp Universitari d'Illinois (Chicago). Sota una calor intensa, l'equip ha realitzat una sessió que, principalment, s'ha basat en la feina física. Com ha estat habitual en la pretemporada, els jugadors han treballat diferents circuits físics amb pilota i rondos d'una gran intensitat.

Actualitzat

D'una altra banda, els tres porters del Barcelona han treballat al llarg de tota la sessió sota les ordres de Juan Carlos Unzué i separats de la resta de la plantilla.

El jugador del planter Víctor Vázquez ha patit una contractura a la cama esquerra i ha hagut de retirar-se de l'entrenament. Durant les pròximes 48 hores, s'avaluarà l'evolució del jugador, que serà dubte pel pròxim partit.

Adebayor renova amb l'Arsenal

Emmanuel Adebayor no fitxarà pel Barça aquest estiu. El davanter de Togo, un dels objectius preferencials de Josep Guardiola, ha anunciat que renovarà el seu contracte amb l'Arsenal. En declaracions al web del club londinenc, Adebayor assegura que firmarà un nou acord, sense donar-ne dades concretes. El contracte actual el vincula als "gunners" fins al 2011. Després de marcar trenta gols la temporada passada, el davanter africà tenia propostes del Barça i el Milan.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut