Navarra

ETA fa esclatar dos petits artefactes a Navarra aprofitant el pas de l'etapa del Tour de França

Dos petits artefactes han esclatat en el recorregut del Tour al terme municipal de Belagua-Belagoa, a Navarra. Un comunicant anònim ha avisat al servei de carreteres DYA poc abans de les explosions de la col·locació de dos artefactes a Navarra, per on passa la volta francesa. No hi ha hagut danys. Interior ha confirmat que eren artefactes de molt poca potència que tan sols han causat petits despreniments. La carrera no ha estat interrompuda. Poques hores després, ETA s'ha atribuït l'acció en un comunicat anònim.

Actualitzat
La primera explosió s'ha produït a les 13.22 a 800 metres de la frontera amb França, concretament al quilòmetre 51,5 de la carretera NA-1370. L'artefacte estava col·locat a 50 metres de la carretera i, com a conseqüència de la deflagració, petites pedres han arribat fins a l'asfalt.

Just en aquell moment acabava de passar la caravana publicitària, i els corredors ho han pogut fer poc després sense problemes gràcies a l'escassa potència de l'artefacte. La segona explosió s'ha produït pocs minuts després de la primera a la mateixa zona.

Abans, a dos quarts de dotze, un comunicant anònim ha trucat al servei de carreteres DYA de Navarra per avisar que dues bombes esclatarien entre les 13.00 i les 14.00 a la zona per on havia de passar l'etapa del Tour.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut