Els estudiants de la UdG al pati del rectorat, amb els cartells reclamant que se signi el compromís contra la crisi educativa, aquest 20 d'abri…
Els estudiants de la UdG al pati del rectorat, amb els cartells reclamant que se signi el compromís contra la crisi educativa, aquest 20 d'abril del 2021 (Horitzontal)

Estudiants de la UdG ocupen el rectorat per reclamar un compromís ferm contra "la crisi educativa"

ACN Girona.-Estudiants de la Universitat de Girona (UdG) han ocupat el rectorat per reclamar un compromís ferm contra "la crisi educativa". Convocats pel Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC), han penjat pancartes davant l'edifici de les Àligues, han entrat al pati i asseguren que no marxaran fins que se'ls escolti. Reclamen que els rectors signin el manifest batejat com a 'Compromís contra la crisi educativa', que es focalitza en cinc demandes, entre les quals hi ha equiparar preus entre graus i màsters, remunerar totes les pràctiques i impulsar protocols feministes "efectius". "L'ocupació és una eina de pressió, però també una oportunitat per reclamar als rectors que es posin al nostre costat", ha assegurat una portaveu del SEPC.

Anar al contingut