Els negocis dels germans Templeton, ara dirigits per la Tina, el nou nadó de la família
Els negocis dels germans Templeton, ara dirigits per la Tina, el nou nadó de la família

Estrenes de cinema: missions suïcides, nadons que manen molt i històries intimistes

Virgínia MartíActualitzat

Les estrenes de cinema aquest segon cap de setmana d'agost arriben amb propostes per a tots els gustos: pel·lícules d'acció amb missions suïcides, històries intimistes amb molt bona rebuda als festivals internacionals i una oferta familiar amb una nova entrega protagonitzada per un dels nadons més exitosos del cinema.

"El escuadrón suicida"

Dirigida per James Gunn

Acció. 132 minuts. Estats Units

Un esquadró procedent de l'univers de DC Comics aterra a la cartellera. El formen un grapat de supermalvats tancats en una presó d'alta seguretat d'on són reclutats per a una missió suïcida. Amb un repartiment farcit de cares conegudes, repeteixen noms com Margot Robbie, com la famosa psicòpata Harley Quinn, o Viola Davis, l'Amanda Waller que els dirigeix amb mà de ferro.


"El nadó en cap: negocis de família" VD

Dirigida per Tom McGrath

Animació. 97 minuts. Estats Units. Versió doblada al català.

Una missió ben diferent la que hauran de tirar endavant els germans Templeton, ara dirigits per la Tina, el nou nadó de la família. S'estrena doblada al català, i aspira a repetir l'èxit de taquilla de la primera part, nominada als Oscars i als Globus d'Or.


"Una villa en la Toscana"

Dirigida per James D'Arcy

Drama. 94 minuts. Regne Unit

Un pare i un fill es retroben per vendre la casa heretada de la mare morta. Enmig dels paisatges idíl·lics de la Toscana, la rehabilitació de la casa servirà per refer, també, la seva relació. Liam Neeson i el seu fill, també actor, protagonitzen aquest drama, amb paral·lelismes amb la seva vida real.


"Tres veranos"

Dirigida per Sandra Kogut

Drama. 94 minuts. Brasil

Premiada per la crítica i per la interpretació de Regina Casé al festival de Màlaga, ens arriba "Tres veranos", un retrat lúcid del Brasil d'avui, assolat per la corrupció a través de la mirada de la majordoma de la casa d'una família adinerada.


"Madres verdaderas"

Dirigida per Naomi Kawase

Drama. 140 minuts. Japó

També amb molt bona acollida en festivals, la directora japonesa Naomi Kawase torna amb "Madres verdaderas", una història sobre la maternitat i l'adopció rodada amb molta sensibilitat.


"Pequeños milagros en Peckham Street"

Dirigida per Vesela Kazakova, Mina Mileva

Drama social. 92 minuts. Bulgària

Una mare soltera d'origen búlgar intenta convèncer els seus veïns, immigrants com ella, per lluitar pels seus drets, en una pel·lícula a mig camí entre el documental i el cinema social que parla del Brexit, el racisme i la gentrificació.


"Damas de hierro"

Dirigida per Pamela Tola

Comèdia. 92 minuts. Finlàndia

I a mig camí entre el drama i la comèdia, aquesta road-movie sobre la fugida, a través de Finlàndia, de tres germanes ja grans, després que una d'elles mata accidentalment el seu marit. Fresca i amb molt d'humor negre.

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
Anar al contingut