Estrenes de cinema: Gerard Butler fuig d'un asteroide en el seu retorn a la gran pantalla

La cartellera s'omple de drames premiats als grans festivals i una superproducció americana

Rubén CabúsActualitzat

La cartellera d'aquesta setmana està farcida de drames molt premiats en els darrers certàmens i una nova superproducció americana: "Greenland: el último refugio", protagonitzada per Gerard Butler.

 

NUNCA, CASI NUNCA, A VECES, SIEMPRE

Dirigida per Eliza Hittman
Drama. 101 minuts. Estats Units

L'Autumn i la seva cosina agafen un autobús rumb a una clínica avortista de Nova York. Premiada als festivals de Berlín i Sundance, "Nunca, casi nunca, a veces, siempre" és la història d'una adolescent assetjada en un món rural i masclista que viu un embaràs no desitjat amb l'únic suport de la seva cosina.

 

 

LA DIOSA FORTUNA

Dirigida per Ferzan Ozpetek
Drama. 114 minuts. Itàlia

L'Arturo i l'Alessandro són una parella en crisi. Fa 15 anys que estan junts i, de cop, una bona amiga els deixa en custòdia els seus dos fills. Els nens ho canviaran tot.

 

 

UNA PASTELERÍA EN NOTTING HILL

Dirigida per Eliza Schroeder
Drama. 97 minuts. Regne Unit

La Clarissa està decidida a complir el somni de la seva mare: obrir una pastisseria a Notting Hill. Per fer-ho, necessitarà l'ajuda de la seva excèntrica àvia i de la millor amiga de la seva difunta mare. Tres generacions que, juntes, mantindran viu el record de la seva estimada Sarah.

 

 

GREENLAND: El ÚLTIMO REFUGIO

Dirigida per Ric Roman Waugh
Thriller. 119 minuts. Estats Units

De mica en mica, les superproduccions tornen a la gran pantalla. Aquesta setmana és el torn de "Greenland: el último refugio", amb Gerald Butler. Un asteroide impacta a la Terra i ho aniquila tot. Qui vulgui salvar-se només té una opció: arribar a un refugi secret.

 

 

BLACK BEACH

Dirigida per Esteban Crespo
Thriller. 110 minuts. Espanya

Raúl Arévalo viatja al continent africà per intentar resoldre el segrest d'un enginyer americà. Candela Peña serà el seu gran suport.

 

 

TOMMASO

Dirigida per Abel Ferrara
Drama. 115 minuts. Itàlia. Subtitulada en català

Tomasso és un artista nord-americà que viu a Roma. Després d'un passat marcat per les drogues, ara porta una vida més ordenada. Però la seva gelosia i una perillosa imaginació li faran confondre realitat amb fantasia.

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
Anar al contingut