Estrenes de cinema: el "Pinotxo" més fosc arriba a les sales

L'adaptació de Matteo Garrone del popular conte comparteix cartellera amb dues produccions catalanes

Arriben a la cartellera estrenes com l'esperat "Pinocho", de Matteo Garrone, que ha animat a obrir molts dels cinemes que encara no havien aixecat la persiana després del confinament. L'acompanyen dues produccions catalanes, amb David Verdaguer i Àlex Brendemühl com a protagonistes.

 

"PINOCHO"

Dirigida per Matteo Garrone
Aventures. 125 minuts. Itàlia

Nova adaptació al cinema de la història de Pinotxo. L'ha dirigida Matteo Garrone i és més fosca, més cruel i més fidel, diuen, al conte original, molt lluny de l'imaginari creat per Disney. Roberto Benigni, que ja va fer de Pinotxo en una altra versió, ara interpreta Geppetto.

 

 

"UNO PARA TODOS"

Dirigida per David Ilundain
Drama. 94 minuts. Espanya

David Verdaguer és un professor interí sense gaire motivació que ha d'integrar a la classe un alumne malalt i problemàtic, un repte que els canviarà a tots dos. Amb Clara Segura i Betsy Túrnez en el repartiment, "Uno para todos" està basada en un cas real i compta amb la participació de TV3.

 

 

"L'OFRENA"

Dirigida per Ventura Durall
Drama. 90 minuts. Espanya.

Història d'un triangle amorós en què es veuen embolicats Àlex Brendemühl, Verónica Echegui i Anna Alarcón. Secrets i passió en aquesta tragèdia inquietant sobre com afrontar el passat, el perdó i el dolor. Amb participació de TV3.

 

 

"SIN OLVIDO"

Dirigida per Martin Sulík
Drama. 113 minuts. Eslovàquia

Història sobre el pes del passat, "Sin olvido" segueix els passos d'un home que busca l'exoficial de les SS que va matar els seus pares a la Segona Guerra Mundial. Només trobarà el seu fill, amb qui tindrà una química especial i junts emprendran un viatge per Eslovàquia per buscar supervivents d'aquella massacre.

 

 

"URUBÚ"

Dirigida per Alejandro Ibáñez
Thriller. 90 minuts. Espanya

Viatge inquietant d'un ornitòleg i la seva família a la selva amazònica a la recerca d'un estrany ocell. "Urubú" és el debut al cinema d'Alejandro Ibáñez, fill de Chicho Ibáñez Serrador.

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut