Estrenes a cinema i plataformes: dues seqüeles, un musical i "La escopeta nacional"

"Un lugar tranquilo 2", el clàssic de Berlanga i "Luca" de Pixar destaquen a la cartellera i a plataformes

Ismael Martín AmorósActualitzat

Cap de setmana de seqüeles terrorífiques i de molt èxit, musicals, drames, cine independent i cine africà als cinemes. També s'estrena l'última de Pixar, a plataformes...

 

"Un lugar tranquilo 2"

Dirigida per John Krasinski.
Terror. Estats Units. 97 minuts.

Tensió permanent per als protagonistes i per als espectadors a la seqüela d'"Un lugar tranquilo". Emily Blunt i família segueixen lluitant per sobreviure, en silenci escrupolós, evitant tot so accidental, que seria letal, i ara amb noves amenaces.

 

 


"El otro guardaespaldas 2"

Dirigida per Patrick Hughes
Acció/Comèdia. Estats Units. 100 minuts

Una altra segona part. Aquí, Ryan Reynolds es troba immers en una nova missió per garantir l'estabilitat a Europa, al costat de Samuel L. Jackon, Salma Hayek, Antonio Banderas i Morgan Freeman.

 

 


"En un barrio de Nueva York"

Dirigida per Jon M. Chu
Musical. Estats Units. 143 minuts

En format de musical, film farcit de coreografies i orgull llatí, un barri de Nova York que s'il·lumina, canta i somia una vida millor.

 

 


"El inglés que cogió una maleta y se fue al fin del mundo"

Dirigida per Gillies MacKinnon
Drama. Regne Unit. 88 minuts

Des del drama, des del protagonisme absolut de Timothy Spall i la contenció --excepte en el títol--, arriba aquesta road-movie en autobús, amb un jubilat que recorre tot Escòcia per complir una promesa.

 

 


"El poeta i l'espia"

Dirigida per Gianluca Jodice
Drama biogràfic. Itàlia. 106 minuts

Biopic sobre la figura de l'escriptor, militar i polític Gabriele D'Annunzio, amb Sergio Castellito que encarna un home ple d'excessos, inspirador de Mussolini, que el va admirar i odiar a parts iguals.

 

 


"Destello bravío"

Dirigida per Ainhoa Rodríguez
Drama. Thriller. Espanya (amb coproducció catalana). 98 minuts

Després d'endur-se el Premi Especial del Jurat i el de muntatge al Festival de Màlaga, arriba a les cartelleres el debut inclassificable i lliure de la directora extremenya Ainhoa Rodríguez, amb coproducció catalana. Ruralia, realisme màgic, vilatanes i desig femení.

 

 


"La escopeta nacional" (1978)

Dirigida per Luis García Berlanga
Espanya. Comèdia. 95 minuts

Segueix impactant un clàssic inqüestionable, "La escopeta nacional", que es reestrena amb motiu del centenari del naixement del seu director, el valencià Luis García Berlanga.

 

 


Festival Wallay!

Festival de cinema africà de Barcelona
Filmoteca de Catalunya, Institut Francès i Caixafòrum

I a partir d'avui, una àmplia panoràmica del cine africà contemporani al Festival Wallay!, amb projeccions a la Filmoteca, l'Institut Francès i el CaixaForum i en aliança amb el Festival Grec. Aquí hi trobareu tota la programació: https://festivalwallay.com

 


I a plataformes:

 

"Luca"

Dirigida per Enrico Casarosa
Animació. Estats Units. 95 minuts. Pixar/Disney +

L'última aventura de Pixar, per terres i mars d'Itàlia, amb un mig nen mig monstre marí, que creix havent d'amagar la seva condició, durant un estiu ple de pasta, gelats i somnis amb Vespa. Un cant a l'amistat, la família i la diferència, i a triar el propi camí.

 

 


"Happily"

Dirigida per BenDavid Grabinski
Comèdia negra/Thriller. Estats Units. 96 minuts. Plataforma Filmin

"Happily" és una original comèdia negra produïda per Jack Black amb aires de thriller sobre una parella a qui l'entorn no li perdona la seva felicitat i apassionament, 14 anys després d'haver-se casat.

 

 

I dues sèries de producció catalana.

"Maricón perdido"

Dirigida per Bob Pop
Comèdia dramàtica. Espanya. 6 episodis. TNT/Movistar+

El retrat vital i autobiogràfic de l'escriptor i periodista Bob Pop, amb còmplices com Pedro Almodóvar, Andreu Buenafuente, Berto Romero o Candela Peña.

 

 


"Contiguo"

Dirigida per Cintia Ballbé
Comèdia. Espanya. 5 episodis. Plataforma Filmin

Una comèdia romàntica escrita i dirigida por Cintia Ballbé, situada en un edifici de Barcelona, i que s'adapta a les diferents fases de la pandèmia, amb quatre veïns que hauran d'adaptar-se a la "nova normalitat" i amb l'amor com el virus més contagiós.

 

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut