Estrenes de cine: relacions familiars i matrimonials complexes i retorns sonats

Borat, Sofia Coppola, Bill Murray, Annette Bening i Bill Nighy protagonitzen les novetats de la setmana

Ismael MartínActualitzat

Cap de setmana ple de retorns esperats, tant a la gran pantalla com a les plataformes digitals. Annette Bening i Bill Nighy protagonitzen un drama familiar a "Regreso a Hope Gap" i Bill Murray reconnecta amb la seva filla a "On The Rocks", dirigida per Sofia Coppola. També torna Borat, en una seqüela que busca incomodar a qui faci falta en plena recta final de la campanya per a les eleccions americanes.

 

"REGRESO A HOPE GAP"

Dirigida per William Nicholson
Drama. Regne Unit. 100 minuts

Annette Bening, des de la contundència, i Bill Nighy, des de la serenor, ens asseuen a la seva cuina per compartir una decisió dolorosa després de 29 anys de matrimoni. I es fan acompanyar del seu fill, Josh O'Connor, que retorna als penya-segats de la seva infantesa. Ell i la pel·lícula van ser premiats al BCN Film Fest.

 

 

"EL ARTISTA ANÓNIMO"

Dirigida per Klaus Härö
Drama. Finlàndia. 95 minuts

Pel·lícula que s'ha passejat per una trentena de festivals. Un veterà galerista vol trobar obsessivament l'obra d'art definitiva. L'ajudarà el seu net, a qui gairebé ni coneix, en aquesta història de redempció.

 

 

"ANTOLOGÍA DE UN PUEBLO FANTASMA"

Dirigida per Denis Côté
Drama fantàstic. Sobrenatural. Canadà. 96 minuts

Drama d'aires sobrenaturals i fantàstics: un poble remot, un accident de cotxe, un dol ple de boira i la pertorbadora aparició d'uns desconeguts són els ingredients principals d'aquesta pel·lícula plena de misteri.

 

 

"EL CLUB DE LOS DIVORCIADOS"

Dirigida per Michaël Youn
Comèdia. França. 108 minuts

Enèsima comèdia francesa de la temporada, ideal per a qui vulgui riure i no demani humor fi. En aqueta ocasió, un club de divorciats en plena crisi dels quaranta.

 

 

"TROLLS 2: GIRA MUNDIAL"

Dirigida per Walt Dohrn 
Familiar. Comèdia. Estats Units. 90 minuts. Amb versió catalana

Tornen els Trolls, que estan de gira mundial amb cant a la diversitat inclòs. Recorreran sis tribus amb sis regnes consagrats a un estil de música cadascun.

 

 

"PROMARE"

Dirigida per Hiroyuki Imaishi
Animació (anime). Ciència-ficció. Japó. 111 minuts. Amb versió en català

Des del Japó arriba l'anime "Promare", plena de ciència ficció, lluites, mutants i una brigada de bombers d'elit.

 

 

"ON THE ROCKS"

Dirigida per Sofia Coppola
Comèdia dramàtica. Estats Units. 95 minuts 
Plataforma Apple TV+

Sofia Coppola i Bill Murray es retroben, 17 anys després de "Lost in Translation",  en una història amb un pare tarambana que reconnecta amb la seva filla baixa d'ànims. A "On the Rocks" comparteixen còctels, Nova York noctàmbul i estratègies per investigar si el marit d'ella li és infidel.

 

 

"BORAT SUSEQUENT"

Dirigida per Jason Wonline
Comèdia. Estats Units. 95 minuts
Plataforma Amazon Prime Video

I amb títol inacabable: "BORAT SUBSEQUENT MOVIEFILM. ENTREGA DE UN SOBORNO PRODIGIOSO AL RÉGIMEN AMERICANO PARA BENEFICIO DE LA GLORIOSA NACIÓN DE KAZAJISTÁN". El retorn de l'inclassificable Borat, més irreverent que mai i just abans de les eleccions nord-americanes, amb un fort al·legat anti-Trump.

 

 

 

ARXIVAT A:
CinemaCultura
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut