Estrenes als cinemes per segon cop aquesta setmana amb drames, terror i aventures

Angelina Jolie, Vanesa Readgrave, Raúl Arévalo i Juan Diego Botto, Charlotte Gainsbourg o Eduard Fernández a les pel·lícules més destacades

Ismael Martín AmorósActualitzat

Segona tanda d'estrenes en una mateixa setmana per anar nodrint de combustible la cartellera de la reobertura.

 

"ÉRASE UNA VEZ"

Brenda Chapman
Aventures. Estats Units. 94 minuts

Hi desembarca Angelina Jolie, en vaixell pirata i aires màgics, a "Érase una vez", convertint en germans Peter Pan i l'Alícia del País de les Meravelles, reivindicant el poder de la imaginació, la infància i no deixar de somiar mai.

 

 

"CONTAGIO EN ALTA MAR"

Dirigida per Neasa Hardiman
Terror. Irlanda. 94 minuts

Un pesquer, "Contagio en alta mar", lluny d'aconseguir un bon botí i tornar a port, pesca una criatura marina terrorífica i molt contagiosa, que obligarà a fer una angoixant quarantena. Vista a Sitges.

 


"LOS EUROPEOS"

Dirigida per Víctor García León
Drama. Espanya. 89 minuts

En ferri, i en forma de comèdia estival, arriben a l'Eivissa del 1958 un curiós tàndem, Raúl Arévalo i Juan Diego Botto, a "Los europeos", amb participació de TV3. Busquen empeltar-se de les llibertats que gastaven aquelles turistes europees amb classe que aterraven a l'Espanya franquista. Està basada en la novel·la de Rafael Azcona.
Invertint l'ordre d'exhibició tradicional, després d'estrenar-se a Orange TV fa tres mesos, ara arriba als cines.

 

 

"PAPERS D'ASPERN"

Dirigida per Julien Landais
Drama. Regne Unit. 90 minuts

En gòndola i basada en una altra novel·la, de Henry James, arriba a la Venècia de finals del segle XIX un jove editor amb ganes de saber el secret que guarda Vanesa Readgrave i els seus "Papers d'Aspern". Un melodrama romàntic al voltant d'unes valuoses cartes que el poeta, encarnat per Jon Kortajarena, va escriure a la seva musa.

 

 

"ANIRÉ ON VAGIS TU"

Dirigida per Géraldine Nakache
Comèdia. França. 100 minuts.

I en cotxe, i també en versió catalana "Aniré on vagis tu", amb dues germanes llimant diferències camí d'una audició per ser corista de Celine Dion. Però no serà l'únic motiu per al retrobament.

 

 

"LUX AETERNA"

Dirigida per Gaspar Noé
Drama. França. 50 minuts

I sense sortir d'un set de rodatge, ficcionat i caòtic, Charlotte Gainsbourg i Beatrice Dalle es presten al nou experiment inclassificable de Gaspar Noé, "Lux aeterna", un aquelarre ple d'improvisació, crits i descàrregues lumíniques que posen a prova la resistència ocular.

 

 

"HILLBILLY, UNA ELEGÍA RURAL"

Dirigida per Ron Howard
Drama. Estats Units. 116 minuts

I a plataformes, Ron Howard narra a "Hillbilly, una elegía rural", històrial real d'un jove que malgrat l'adversitat, violència i drama familiar i Amèrica profunda i desolada, compleix el seu somni. Un melodrama massa remarcat i amb Glenn Cose i Amy Adams.

 

 

"30 MONEDAS"

Dirigida per Álex de la Iglesia
Thriller/Terror. Espanya. 60 minuts.

I per aquelarre, el d'Álex de la Iglesia a la sèrie "30 monedas". Hi condensa tot el seu imaginari, personatges peculiars, nadons nascuts de vaques, mossèn Eduard Fernández fumador, boxejador, armat i molt inquietant. Terror que provocarà malsons en força espectadors.

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Cinema
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut