Estrena simultània de "SENSE LÍMITS"

El llargmetratge "SENSE LÍMITS" s'estrenarà simultàniament a les sales de Catalunya i de la resta de l'Estat i als Estats Units i la Gran Bretanya.
Estrena simultània de "SENSE LÍMITS"

Estrena simultània de "SENSE LÍMITS"

El llargmetratge "SENSE LÍMITS" s'estrenarà simultàniament a les sales de Catalunya i de la resta de l'Estat i als Estats Units i la Gran Bretanya.
Actualitzat
Paral·lelament, la productora ha creat un concurs a través de la web www.lacreatividadsinlimites.com, adreçat a qualsevol persona resident a Espanya i major d'edat, que se centra en les tres disciplines dels protagonistes de la pel·lícula: l'escriptura, la pintura i el cinema. "SENSE LÍMITS" és una producció de Factotum Barcelona S.L i Little Ashes Ltd. amb la participació de Televisión Española i Televisió de Catalunya, el suport de l'lICAA i l'ICIC i el finançament de l'ICO, l'ICF i l'ASGR. Sinopsi Madrid, 1922. Una ciutat abocada al canvi amb els valors tradicionals qüestionats per les noves influències de Freud i les avantguardes. Salvador Dalí arriba a la universitat, amb 18 anys i decidit a convertir-se en un gran artista. La seva peculiar barreja de timidesa i exhibicionisme desenfadat criden l'atenció de dos dels estudiants de l'elit social de la Residencia de Estudiantes ¿ Federico García Lorca i Luis Buñuel. Salvador és absorbit pel grup i, durant un temps, ell, Luis i Federico es converteixen en un trio formidable, el grup més ultramodern de Madrid. Però, amb el pas del temps, Salvador se sent, cada vegada més, atret pel carismàtic Federico, que no és conscient de les atencions que rep de la seva bella amiga escriptora Magdalena. Finalment, davant la preocupació dels seus amics - i davant la creixent fama de Federico com a poeta - Luis decideix anar-se'n a París a buscar-hi el seu propi èxit artístic. Tot sol a Madrid, Federico lluita contra la seva psique, i es tortura per les contradiccions entre les seves creences religioses i els seus desitjos. Se sent fascinat per les notícies que rep, segons les quals, Salvador col·labora amb Luis per fer una pel·lícula surrealista. I, a més a més, s'ha embolicat amb una dona casada, Gala. Finalment, Magdalena força Federico a admetre la realitat i a donar un nou rumb a la seva vida... Fitxa Tècnica Director: Paul Morrison Guió: Philippa Goslett Productors executius: Jaume Vilalta (Factotum Barcelona S.L) Carlo Dusi (APT Ltd) Jonny Persey (Aria Films) Director de fotografia: Adam Suschitzky Música: Miguel Mera Director artístic: Pere Francesch Vestuari: Antoni Belart So: Jaume Melendez Directora de càsting: Mercè Espelleta Maquillatge i perruqueria: Patricia Reyes Director de producció: Fernando Bofill Fitxa Artística Federico García Lorca: Javier Beltra Salvador Dalí: Robert Pattinson Adela: Esther Nubiola Paco: Bruno Oro Amb la col.laboració especial de: Arly Jover Vicky Peña Simon Andreu Amb: Marc Pujol Ferran Lahoz Pep Sais Rubén Arroyo