Estrena d'"EL PERFECTE DESCONEGUT"

El divendres 23 de març es va estrenar l'"opera prima" de Toni Bestard, "El perfecte desconegut", rodada íntegrament a Mallorca.

El llargmetratge ha estat seleccionat al Busan International Film Festival (Corea) (2011), a la secció oficial del Palm Springs International Film Festival (2011) i al Semici-Festival International de Cine de Valladolid, a la secció oficial (2011).

És una producció de Singular Audiovisual, Optim TV i IB3 Televisió Balear, amb la col·laboració de Televisió de Catalunya i Palma Pictures i el suport de l'Ajuntament de Bunyola, Calvià, Palma, el Consell de Mallorca, la Fundació Mallorca Turisme, el Govern de les Illes Balears i l'ICAA.

Sinopsi:
Un estranger, Mark O'Reilly, arriba a un petit poble mallorquí, i s'instal·la discretament en un local/comerç abandonat. Els veïns, entusiasmats, creuen que Mark té la intenció d'obrir-hi una nova botiga. Però en Mark no té cap intenció d'obrir un local. Ni tan sols parla la llengua del país. De fet, l'estranger buscar respostes sobre un fet que va passar fa uns anys i que ha quedat perpetuat a través d'una vella fotografia Polaroid.


Fitxa tècnica i artística:

Direcció: Toni Bestard
Guió: Arturo Ruiz Serrano
Producció executiva: Miquel Verd, Enric Canals i Colm Meaney
Intèrprets: Colm Meaney, Vicky Peña, Biel Duran, Ana Wagener, Guillem Juaneda, Natalia Rodríguez, Xisco Segura, Ulli Pascal, Carlos Santos.
Direcció de fotografia: Nicolás Pinzón Sarmiento
Anar al contingut