"Safari", d'Ulrich Seidl
"Safari", d'Ulrich Seidl
Divendres 17 de març, diversos cinemes

Estrena de "Safari"

L'austríac Ulrich Seidl és un dels grans provocadors del cinema europeu contemporani. Les seves pel·lícules sacsegen consciències. En aquesta ocasió, la seva mordaç mirada retrata els turistes alemanys i austríacs que dediquen les vacances a caçar animals salvatges a la selva africana. Un treball que la crítica ha qualificat de "brillant".

Actualitzat

"Safari", d'Ulrich Seidl, es va projectar a la Mostra de Venècia el 2016 fora de concurs. Després ha recorregut festivals com TIFF de Toronto, Mar de Planta o IFFR de Rotterdam. Al cap d'un any de l'estrena del seu últim treball, "En el sótano", arriba als cinemes "Safari".

 

Sinopsi

A la selva africana, zebres, impales i nyus campen a plaer. Els turistes alemanys i austríacs que hi van a caçar, esperen entre els arbustos i aguaiten les seves preses. Disparen, criden d'emoció i posen amb els animals que han caçat. "Safari" és una pel·lícula sobre gent que passa les seves vacances matant. Una pel·lícula sobre la naturalesa humana.

 

 

Estrena divendres 17 de març als cinemes:

Barcelona:

Cinemes Girona  

Cinemes Verdi   

Cinema Boliche

Zumzeig Cinecooperativa 

Sant Feliu de Llobregat:

CineBaix

 

Fitxa tècnica
Direcció: Ulrich Seidl
Idea i concepte: Ulrich Seidl i Veronika Franz
Direcció artística: Veronika Franz
Direcció de fotografia: Wolfgang Thaler
So: Paul Oberle
Muntatge: Christof Schertenleib, Christoph Brunner i Andrea Wagner
Càsting: Astrid Wolfig
Direcció de producció: Louis Oellerer
Coproducció: Sigrid Jonsson Dyekjaer
Producció: Ulrich Seidl
Versió: alemany amb subtítols en espanyol i en català
Àustria
2016    
90 minuts
Una producció d'Ulrich Seidl Film Produktion, ORF, ARTE G.E.I.E., Danish Documentary i WDR amb la col·laboració d'Österreichisches Filminstitut, Danish Film Institute, Abteilung Kunst i Kultur des Landes.


Ulrich Seidl, director
(Viena, 1952) Va iniciar la seva carrera amb els documentals "Good News" (1990), "Animal Love" i "Models" (1999), tots ells guardonats en diversos festivals. El seu primer llargmetratge de ficció, "Días perros" (2001), va guanyar el Premi Especial del Jurat del Festival de Venècia l'any 2001. "Import Export" (2007) va ser seleccionat per competir a Canes. La "Trilogia Paraíso" es va estrenar en els festivals més importants del món, i "Paraíso: Fe" (2012) va rebre el Premi Especial del Jurat a Venècia. Els seus últims treballs són "En el sótano" (2014) i "Safari" (2016).
 

Anar al contingut