Estrena de la sèrie "Invizimals" al Super 3

"Invizimals" s'estrena aquest cap de setmana a la petita pantalla

Dissabte 29 i diumenge 30 escarxofeu-vos al sofà de casa amb un bon bol de crispetes i deixeu-vos dur per la fantasia, la intriga i la màgia dels "Invizimals".  El canal Super3 passarà tota la sèrie íntegra en dues parts: els 5 primers capítols la tarda de dissabte a les 17.05  - i els següents la del diumenge a les 17.45. El canal Super3 serà la primera cadena al món que emet aquesta sèrie basada en la coneguda saga de videojocs. A més, durant l'emissió, els súpers podran descarregar-se els personatges de la sèrie fent servir una aplicació per a mòbils.
 
I si un cop vista us heu quedat amb ganes de tonar a gaudir de les aventures d'en Hiro, la Lima i en Sam,  a partir del dissabte 27 de desembre  la sèrie es tornarà a emetre els caps de setmana de Nadal i el primer trimestre 2015 a raó de 2 capítols dia. La coproducció de TV3, TVE, Screen 21 i Sony Computer, consta de 26 capítols de 30 minuts de durada i va dirigida a nens d'entre 6 i 12 anys. "Invizimals" és la primera producció televisiva transmèdia que incorpora realitat augmentada a la pantalla, cosa que permet que els espectadors capturin Invizimals activant un codi de realitat augmentada, gràcies a l'app gratuïta "Invizimals: Capturador TV". Un cop activat el codi els Invizimals surten de la pantalla, bé sigui de l'ordinador com del televisor o el mòbil, en una espectacular animació 3D que evoluciona sobre el fons real que hi ha en el nostre entorn.
 
Sinopsi:
Durant un experiment rutinari en Kenichi Nakamura, un jove investigador científic superdotat descobreix que hi ha un món paral·lel al nostre on viuen els Invizimals, uns éssers únics, fets d'energia i invisibles a l'ull humà que han estat vivint entre el nostre món i la seva pròpia dimensió des de la prehistòria. En Ken Nakamura aconsegueix viatjar a la dimenció dels "Invizimal" i estableix contacte amb ells. Allà descobreix que estan amenaçats pels malvats XTractors que volen apoderar-se de la seva energia. En Ken decideix crear l'Aliança de Caçadors per protegir-los. En Hiro, la  Lima i en Sam, són tres nois que pertanyen a la Unitat Z-1 d'aquesta Aliança de Caçadors que hauran de viatjar al món dels Invizimals per ajudar-los. Per sort, comptaran amb l'ajuda inesperada d'en Tigershak, un poderós líder dels Invizimals.
 
 
Fitxa tècnica:  
 
Direcció: José Luis Ucha Enríquez
Guió: Dani Sánchez-Crespo, Dashiell Fernández Pena, Brian Hartigan, Scott Albert, John Callan, Colin Kelly, Aaron Barnett, Shane Pérez, Tom Pugsley, Mark Hodkinson i Alan Keane
Producció executiva Screen21: Carles Biern
Producció executiva Novarama: Dani Sánchez Crespo
Producció executiva SCEE: Pete Smith
Producció executiva TVC: Xavier Romero i Oriol Sala-Patau
Producció executiva TVE: Ignacio Lorenzo
Direcció de producció: Toni García
Project Manager: Glòria Garuz
Direcció artística: David Alcarria Jiménez
Direcció d'animació i efectes especials: David Llopis
Música original: D
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut