"Path to Everest", amb Kilian Jornet
Aventura

Estrena a Barcelona de "Path to Everest" amb el seu protagonista, Kilian Jornet

El documental amb participació de TV3, que repassa el camí que ha portat Kilian Jornet a culminar l'Everest dues vegades, s'estrena demà, dijous, als cinemes Aribau de Barcelona, amb la presència del seu protagonista. El cap del Departament d'Esports de TV3, Bernat Soler, serà l'encarregat de presentar l'acte.

Després de l'estrena als cinemes, el documental "Path to Everest" es podrà veure a la televisió en una estrena exclusiva a TV3 a partir del setembre.

Actualitzat

L'estrena del documental "Path to Everest", que narra la trajectòria vital de Kilian Jornet fins al cim més alt del món i que clausura el projecte Summits of My Life, ha resultat un èxit total abans de l'estrena oficial. En menys de 24 hores es van exhaurir les gairebé 2.500 entrades disponibles per a les quatre primeres projeccions del documental, a Barcelona, Madrid, Bilbao i Pamplona.

A banda d'aquestes primeres sessions, "Path to Everest" es podrà veure en ciutats d'arreu de l'estat que durant aquest mes de març també estrenaran el documental, com Sevilla, Lleida, Toledo, Palma, Andorra, Tarragona, Terrassa, València, Las Palmas, Saragossa, Alacant, Còrdova, Badalona, Màlaga o Salamanca, entre altres.

"Path to Everest" repassa el camí que ha portat Kilian Jornet fins al cim més alt del món alhora que descobreix la cara més íntima d'aquest esportista fora de sèrie: les pors, les contradiccions i les il·lusions per seguir buscant nous reptes que li permetin continuar somiant entre les muntanyes.

"Path to Everest" és una producció d'Arcadia Motion Pictures, Mountain Life i Eter Pictures, i compta amb la participació de TV3.

tv3.cat/documentals

 

ARXIVAT A:
Kilian Jornet
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut