Pla conjunt dels germans Muñoz en l'actuació d'Estopa en el tret de sortida del Festival Arts d'Estiu, el 3 d'agost de 2021. (Ho…
Pla conjunt dels germans Muñoz en l'actuació d'Estopa en el tret de sortida del Festival Arts d'Estiu, el 3 d'agost de 2021. (Horitzontal)

Estopa dona el tret de sortida al Festival d'Arts d'Estiu amb totes les entrades venudes

ACN Pineda de Mar.-Estopa ha donat aquest dimarts el tret de sortida a una nova edició del Festival Arts d'Estiu de Pineda de Mar (Maresme), que arriba a la seva desena edició després que l'any passat es va haver de cancel·lar per la pandèmia. Amb el cartell d'entrades exhaurides penjat a taquilla des de fa dies, els germans Muñoz encenen la metxa del cicle, que amb un total de dotze concerts espera poder veure passar per la platea muntada sobre la sorra de la platja unes 16.000 persones. Manel, Amaral, Els Amics de les Arts, Stay Homas o Sergio Dalma seran alguns dels noms que configuren el festival, que disposa d'un village amb 'food truks' per a poder menjar abans, durant i després dels concerts, obert tant als que tenen entrada com als que no.

El recinte ha obert portes a les 19.00 h, i des de llavors el village s'ha anat omplit, amb les primeres visites al 'fotocall' oficial de la cita, però també a la barra central i a les diferents 'food truck' habilitades. Una fira de roba i altres productes tant de cura personal com de la complements arrodoneixen l'espera a l'entrada a l'auditori."Al 2019 ens va semblar bona idea crear un village a l'entorn de la platja, un espai bonic on se sent el concert i es pot gaudir de la gastronomia", explic Xevi Gómez, director del festival. Un petit escenari amb música en directe arrodoneix l'espera, amb una aposta per unir gastronomia i cultura.Aquest any s'ha volgut començar fort, segons Gómez. "Arrenquem amb Estopa, i ha exhaurit entrades des de fa dies, a dia d'avui ja portem un 75% de les localitats venudes", assegura el responsable del Festival Arts d'Estiu. En total, esperen arribar a les 16.000 persones que passaran al llarg dels dies que dura la cita per l'auditori: "És una perspectiva molt bona", admet.Amb tot, ha calgut adaptar-se a les mesures sanitàries vigents. Amb 2.000 localitats disponibles, només es pot disposar de 1.400 seients, on els assistents estaran asseguts en grups bombolla, amb cadires buides entre conjunts de persones. Estopa, amb el públic a la butxacaEls de Cornellà han ofert un recital amb el bo i millor del seu recorregut discogràfic, arrencant amb "Tu calorro" i "Vino tinto", que ha fet vibrar des del rimer minut els assistents al festival. Clàssics com "La raja" o "Como Camarón" no han pogut faltar en una cita, on la pandèmia no ha evitat que a gent mogués el cos, encara que clavats a les cadires.

Anar al contingut