Estopa aplega 175.000 fans en un concert "Porta Cerrada" a Instagram pel coronavirus

"Units però separats" van cantar els seus temes, van interactuar amb els fans, van jugar amb els filtres, van riure i van contagiar bones vibracions

Actualitzat

Filtres d'Instagram, bromes, converses, consells de lectura, anècdotes, riures i música, molta música. Res no va faltar en el concert que els germans Muñoz, els Estopa, van oferir divendres al vespre per Instagram.

Com moltes altres famílies que aquests dies fan servir les videotrucades o els directes d'Instagram per contactar en l'obligat confinament pel coronavirus, els Estopa van fer servir Instagram per veure's, xerrar i fer passar una bona estona als seus seguidors. Segons ells, era el seu particular concert de "Porta Cerrada".

I van ser més de 175.000 fans els que es van aplegar davant els seus telèfons i tauletes per seguir el que potser és el concert més multitudinari d'Estopa.

Amb una cervesa a la mà, David i Jose van experimentar i abusar dels filtres d'Instagram: "Sembles un Dothraki. Això és nou per a nosaltres i estem rient molt amb això dels filtres." "Aquest de cors mola, ara en ve una d'amor."

I amb un missatge d'ànim per a tothom van començar un concert dedicat als sanitaris "que ho estan donant tot dia a dia". Dues veus, dues guitarres i molt "bon rotllo".

Primer va ser David i després Jose, per evitar el retard en l'arribada del so, els que van interpretar nou temes del repertori d'Estopa. Van salvar amb humor l'escassetat de material i els problemes tècnics: "A casa del cantant, micro de pal."

Jose ha explicat que és la primera vegada que els dos germans passen tants dies separats. I amb les cançons de sempre i amb sentit de l'humor han aportat el seu granet de sorra per fer menys durs els dies de confinament. I els seus seguidors els ho han sabut agrair:

 

 

 

I a mig concert van començar a patir pel límit de temps d'una hora que marca Instagram als directes. I van accelerar per acabar el repertori i van decidir "passar dels problemes de la latència" i interpretar els temes a dues veus. I va ser màgic.

 

 

 

 

I com acostumen a fer en tots els seus concerts, en aquest també va ser "Como Camarón" la cançó triada per tancar una actuació molt especial per la pandèmia del coronavirus.

ARXIVAT A:
Coronavirus Música
Anar al contingut