Esteve Calzada aposta per la continuïtat d'Antonio Hidalgo a la banqueta del Sabadell (@CESabadell)
Sabadell

S'obre una escletxa perquè el Sabadell pugui continuar a la Segona Divisió

Dos dies després de consumar-se el descens a la nova Primera de la Federació Espanyola, el president del Sabadell, Esteve Calzada, aposta per Antonio Hidalgo per a un projecte que considera que té les bases per tornar a pujar sempre que hi remi tothom a favor d'aconseguir-ho

Imma Casares FerreiroActualitzat

Esteve Calzada, el president del Sabadell, ho té molt clar: el club té una base molt sòlida per tornar a pujar a Segona A. Diumenge es va consumar el descens però hi ha una escletxa per recuperar la categoria. El Burgos, que acaba de pujar a Segona, podria baixar administrativament si abans del 30 de juny no abona els deutes pendents pels quals ha estat denunciat per la plantilla a través de l'AFE.

En aquest cas el Sabadell recuperaria la categoria.

"Nosaltres hem baixat i hem de treballar pensant en això; ara bé, en el seu moment vaig demanar intentar ser el millor dels que han baixat per si es donés una circumstància com aquesta. Imagineu la ràbia que ens faria tenir aquesta possibilitat i quedar en la posició vint o vint-i-una en comptes de la dinovena posició".

Són les paraules d'un Esteve Calzada que té molt clara la seva aposta per Antonio Hidalgo per liderar el nou projecte:

"En el cas de l''Antonio no hem de parlar de renovació; ell encara té contracte i no trobarem ningú millor que ell per al nou projecte. Si per mi fos jo l'hauria renovat quan érem a quatre punts de la salvació. Ell sap que nosaltres volem que continuï, que és la nostra aposta però ell vol saber quin serà el nostre projecte i farem el que calgui perquè aquest sigui el millor possible."

Esteve Calzada, un dels propietaris del Sabadell, deixa clar que tot i el descens el grup inversor continuarà al club. Ara bé, també explicita que "si no es posen més diners no podrem lluitar per l'ascens; amb els diners dels inversors no n'hi prou; ara estem davant una gran oportunitat per consolidar-nos al futbol professional".

El màxim mandatari del club arlequinat ha fet una crida per obtenir més recursos que ajudin a fer possible un nou ascens:

"Volem 5.000 arlequinats; necessitem augmentar la massa social; cada euro que entri a través dels socis farà el projecte més competitiu. Necessitem mobilitzar les empreses de la ciutat perquè amb 300 mil euros provinents dels patrocinadors no en tenim prou i necessitem l'ajuda de les institucions."

Esteve Calzada no ha pogut ser més taxatiu: "Volem veure el suport de la ciutat, faig una crida a l'alcaldessa; necessitem fets, no paraules; apostaré per invertir si tinc el compromís de les institucions."

Anar al contingut