Barcelona

Estelades, llaços grocs i pancartes de suport en el trajecte dels presos a Madrid

RedaccióActualitzat

Els presos independentistes s'estan traslladant fins a les presons madrilenyes de Soto del Real i Alcalá-Meco, on viuran el judici del procés, en un sol vehicle, un autocar de la Guàrdia Civil.

La Guàrdia Civil ha agafat el relleu als Mossos d'Esquadra pel que fa a la custòdia dels presos. La policia catalana, però, fa tasques de suport i està escortant la comitiva. També hi ha una ambulància que forma part del dispositiu de trasllat.

 

 

Durant el pas de l'autocar que traslladava els presos cap a Madrid, un fort cordó policial ha blindat el pas del vehicle i ha contingut els manifestants.  Sota la pluja, algun dels concentrats ha intentat atansar-se cap a l'autobús policial, però els agents antidisturbis ho han impedit.

 

 

Als marges de la carretera, i a dalt de ponts que travessen l'autopista per on ha de passar el comboi, centenars de persones demanen la llibertat dels presos.

 

Amb estelades i llaços grocs, s'han volgut acomiadar dels líders independentistes en el trajecte que els porta fins a Madrid, on està previst que el dia 12 comenci el judici.

 

 



Una caravana de motos segueix el comboi de trasllat dels presos independentistes format per un autocar i diversos vehicles de la Guàrdia Civil i dels Mossos d'Esquadra per l'AP-7. Els motoristes fan sonar els clàxons al pas del comboi:

 

 

A l'enllaç de la carretera local B-224 amb l'autopista AP-7, a Martorell, des de quarts de set del matí s'hi han reunit diversos manifestants per veure passar les tres comitives policials amb els presos procedents de Mas d'Enric, Puig de les Basses i Lledoners, tots camí de Brians 2.

 

ARXIVAT A:
Judici procésGovern empresonatProcés català
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut