Estavella el seu cotxe contra urgències en un hospital de Bilbao cansat d'esperar
L'home ha entrat un Seat Córdoba fins a la recepció (Sindicat ESK Osakidetza)

Estavella el cotxe a les urgències d'un hospital de Bilbao cansat d'esperar-se

L'home, d'uns 30 anys, ha entrat amb el seu cotxe fins a la recepció després d'haver-li dit que un familiar gran a qui acompanyava s'havia d'esperar per ser atès

RedaccióActualitzat

Un home, suposadament cansat d'esperar-se, ha estavellat el seu cotxe contra el taulell d'urgències de l'hospital de Basurto, a Bilbao. Segons ha informat l'Ajuntament de la localitat, l'home ho ha fet després d'haver-li dit que un familiar gran a qui acompanyava s'havia d'esperar per ser atès. Després ha estat detingut.

El succés ha passat cap a les dues de la matinada d'aquest diumenge. L'home, d'uns 30 anys, no només ha envestit la porta d'urgències amb el seu Seat Córdoba, sinó que ha entrat fins a la recepció d'urgències. No ha resultat ferit ningú. Posteriorment, ha agredit un conductor d'ambulància que era a dins del recinte.

Quan ha arribat la Policia Municipal de Bilbao, l'home tenia una actitud agressiva i exaltada, i s'ha negat a fer la prova de consum d'alcohol. Finalment, ha estat detingut acusat de conducció temerària i danys a béns públics.

El sindicat ESK Osakidetza ha volgut mostrar el seu suport als treballadors i explica que ha sol·licitat a la gerència de l'OSI Bilbao-Basurto que adopti les mesures necessàries perquè "aquests fets no tornin a passar".
 

 

Anar al contingut