Els trens del nou servei AVLO s'identificaven pel seu color morat (EFE/Ismael Herrero)
Els trens del nou servei AVLO s'identificaven pel seu color morat (EFE/Ismael Herrero)
Barcelona

Estat d'alarma als transports: sense AVE "low-cost" mentre Rodalies continua al 100%

Renfe ha anunciat que implantarà un nou pla de transports en què tots els trens de l'AVE, llarga distància, mitjana distància i Avant programats per als pròxims quinze dies seran anul·lats i substituïts per una nova oferta al 50% del seu funcionament

RedaccióActualitzat

Renfe posposa fins a nova data, encara per determinar, la posada en servei de l'AVE de baix cost AVLO i tornarà l'import dels bitllets als usuaris, a causa de les mesures excepcionals pel coronavirus que entraran en vigor a partir de mitjanit d'aquest dimecres dia 18.

L'AVLO havia d'entrar en funcionament el mes d'abril, després de Setmana Santa.

Per adaptar-se al decret d'estat d'alarma, que redueix a un 50% el transport ferroviari de viatgers, a excepció de Rodalies, que funcionarà al 100%, Renfe ha anunciat que implantarà un nou pla de transports en què tots els trens de l'AVE, llarga distància, mitjana distància i Avant programats per als pròxims quinze dies seran anul·lats i substituïts per una nova oferta.

 

També se suspenen tots els serveis de cafeteria i restauració a bord.

 

 

 

28% de places d'AVE de baix cost venudes

Renfe havia comercialitzat al voltant d'una tercera part de l'oferta inicial de places d'aquest nou servei. En concret, a començaments de març va informar que el primer mes de comercialització s'havien despatxat 146.389 places, el 28% de les 522.000 que inicialment s'havien posat a la venda.

Aquest nombre inclou les 16.000 que s'han venut a 5 euros a través de la iniciativa promocional que l'operadora va llançar a finals de gener en ocasió de la posada a la venda del nou servei.

 

 

ARXIVAT A:
Coronavirus RenfeEstat d'alarma
Anar al contingut