Esquiar amb banyador per celebrar l'1 de Maig i tancar les pistes al Pirineu

La temporada ha durat 6 mesos, un fet excepcional sobretot perquè ha nevat poc i les pistes han aguantat gràcies a la neu artificial
Esquiar amb banyador per celebrar l'1 de Maig i tancar les pistes al Pirineu
Masella

Esquiar amb banyador per celebrar l'1 de Maig i tancar les pistes al Pirineu

La temporada ha durat 6 mesos, un fet excepcional sobretot perquè ha nevat poc i les pistes han aguantat gràcies a la neu artificial
Rosa Talamàs Actualitzat
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Aprofitar l'1 de Maig per fer les últimes baixades sobre la neu just abans que les pistes tanquin fins a l'any que ve, i fer-ho amb bon humor és el que han fet molts des esquiadors que han anat a la Masella, a la Cerdanya.

 

 

Els més agosarats han tancat la temporada esquiant amb banyador, i d'altres amb roba de treball i d'altres, com Carles Sarqueda, que ve de Barcelona, simplement han anat a escurar la neu que encara aguanta.

"Val la pena aprofitar les últimes baixadetes. Portem esquiant des de l'1 de novembre i ara, a tancar pistes."

 

 

Últim dia d'esquí de la temporada

Aquest 1 de maig és l'últim dia d'esqui a tot el Pirineu i això en una temporada que poc ha tingut a veure amb la de l'any passat. A Masella només ha nevat 3 dies: a finals d'octubre, al gener i a principis d'abril. I la neu s'ha mantingut gràcies a la producció de neu artificial.

A baix, al Pla de Masella, a 1.600 metres d'altura, la neu és més aviat escassa, però quan es puja al telecadira i s'arriba als 2.000 es pot esquiar prou bé.

Pels esquiadors, com la Sofia Llagostera, el final de temporada no podia ser millor, o en Jaume Capdevila, de Puigcerdà, que pensa que ha estat una temporada excepcional, malgrat nevar poc, perquè ha durat 6 mesos.

Jaume: "Fantàstica com la de l'1 de novembre que vam començar, fa 6 mesos i un dia!"

 

Sofia: "Fa molt bon dia, la neu encara s'aguanta. Anem 'a tope'."

Però potser ja comença a ser temps de platja? La resposta demostra que els esquiadors no en tenen mai prou.

Oriol Jornet: "Ja hi haurà temps de platja."

Valentí Benea: "Et poses igual de moreno, aquí també."

Júlia Muñoz: "La platja està sobrevalorada."

I és que n'hi ha que, com el Gonzalo Fernández, ha vingut des de Barcelona a esquiar amb mànigues de camisa.

"Directament. Amb aquesta calor...!"

 

Esquiar amb banyador

N'hi ha que encara han anat més enllà i han vingut a fer l'última esquiada més aviat lleugers de roba, amb banyador i fins i tot amb tanga!

 

 

 

Però fent honor al dia 1 de Maig, Dia del Treball, en Xavier Cucurull i els seus companys han vingut des de Cambrils, amb el banyador i l'americana i corbata d'anar a treballar.

"Ja que és el dia del treballador hem vingut una mica vestits de treballadors... i a baix banyadors, perquè vam sentir una crida que la gent vingués ja fresqueta ja que arriba la primavera, i a fer una baixada amb banyador... hem combinat els dos estils."

 

 

Però els que realment tenen ganes d'acabar són els treballadors com l'Eloi Flaujat que s'encarrega dels telecadires a l'hivern, però fa de pastor a l'estiu.

"Ara, ja ganes d'anar cap a casa, una mica de vacances. Tot l'hivern aquí, a Masella, amb el fred i la neu cansa molt."

L'Eloi té 1.000 ovelles a Bor i ja té ganes de plegar per posar-se a fer de pastor i d'aquí 6 mesos... sant tornem-hi.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut