Barcelona

Esquerra subratlla que "la independència no és constitucional" després de la resolució del Consell de Garanties

El número tres d'Esquerra, Lluís Salvadó, reconeix que s'esperaven la resolució del Consell de Garanties Estatutàries contra les estructures d'estat

RedaccióActualitzat

Esquerra Republicana admet que el seu partit i Convergència i Unió estan incomplint la Constitució amb la creació de les estructures d'estat.

En declaracions al programa "El suplement" de Catalunuya Ràdio, el número tres d'Esquerra, Lluís Salvadó, ha reconegut que s'esperaven el recurs del Partit Popular contra els pressupostos de la Generalitat per l'any que ve i la resolució del Consell de Garanties Estatutàries.

"El que està clar és que construit un estat propi, fer la independència no és constitucional, això ho sap tot déu. Fer estructures d'estat sense tenir estat no és constitucional"

Salvadó argumenta que ERC no pensa "complir la consitució". I afegeix que intenten que Convergència i Unió tampoc ho faci.

El secretari general adjunt d'Esquerra Republicana ha defensat la necessitat d'incloure la creació de les estructures d'estat als pressupostos per forçar Convergència i Unió a respectar uns terminis.

Salvadó considera que el govern no s'està arremangant perquè Catalunya vagi exercint cada cop més competències. 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut