Sergi Sabrià en l'acte d'ERC a Mollet (ACN)
Sergi Sabrià en l'acte d'ERC a Mollet (ACN)
Mollet del Vallès

Esquerra creu que la Crida és una "bona notícia" per enfortir l'independentisme

RedaccióActualitzat

L'endemà de l'acte fundacional de la Crida Nacional per la República, Esquerra demana un independentisme fort i unit en què cadascú pugui defensar el seu espai.

En un acte de cara a les municipals a Mollet del Vallès, el president del grup parlamentari republicà, Sergi Sabrià, ha dit que considera una bona notícia la fundació de la Crida.

"Vam veure com l'espai postconvergent es reogranitzava i el PDeCAT i Junts per Catalunya s'unien sota la bandera de la Crida. Ens sembla una bona notícia perquè si tenim l'espai del centredreta i de la dreta organitzat, si Esquerra és forta a l'espai del centre i del centreesquerra i de la socialdemocràcia i la CUP fa la seva feina a l'espai que li pertoca vol dir que serem molt més forts. Podem anar tots a una. No cal que ens trepitgem entre nosaltres. Treballar cada dia per créixer"

Sabrià també ha subratllat la necessitat de tenir una estratègia unitària per encarar el judici contra els líders independentistes.

"Ens fa més forts i preparats per fer una cosa que no pot esperar més: tenir ja una estratègia unitària. Penso que avui hi som més a prop que ahir i menys que demà"

ARXIVAT A:
Procés catalàERCCrida Nacional per la República
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut