Bàsquet

Esport3 oferirà en directe 2 partits de la primera jornada de la Lliga Endesa de bàsquet

Aquest cap de setmana comença la Lliga Endesa. La Bruixa d'Or Manresa juga a la pista del Rio Natura Monbus, el F.C. Barcelona rep el Laboral Kutxa i el FIATC Joventut visita el CAI Saragossa. Aquests dos últims enfrontaments els podreu seguir en directe per Esport3.

Actualitzat

La Bruixa d'Or Manresa serà el primer equip català a debutar en aquesta edició de la Lliga Endesa. Ho farà aquest dissabte, a les 19:00, a la pista del Rio Natura Monbus gallec. Els manresans es presentaran sense dos dels seus bases, lesionats: Àlex Hernández i Peppe Poeta. Precisament, Hernández és l'únic jugador de la temporada passada que segueix l'equip. La renovació també ha arribat a la banqueta, amb la contractació de Pedro Martínez.

El mateix dia, però una mica més tard (20:45), podreu seguir en directe per Esport3 el primer partit del F. C. Barcelona en la competició. Els de Xavi Pascual rebran al Palau Blaugrana el Laboral Kutxa, equip al qual van derrotar per 29 punts en les semifinals de la Copa Endesa. El base Tomas Satoransky serà baixa per una alteració del ritme cardíac que ja va fer que es perdés els dos partits de la Lliga Catalana.

El FIATC Joventut no jugarà el seu partit d'aquesta primera jornada fins la tarda de diumenge (18:30). A Esport3 podreu viure en directe la seva visita a la pista d'un rival complicat, el CAI Saragossa. L'exverd-i-negre Henk Norel, ara a la plantilla aragonesa, jugarà el seu partit 150 a la Lliga Endesa. El MoraBanc Andorra, per la seva banda, jugarà a Màlaga contra l'Unicaja (diumenge, 18:00).

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut