Madrid

Esperanza Aguirre pregunta a Mas si "li sembla bé que li donin suport assassins i terroristes?"

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid i encara presidenta del PP regional ha vinculat l'acte dels presos d'ETA aquest cap de setmana a Durango en què van mostrar-se a favor del dret a decidir amb el procés sobiranista de Catalunya.

RedaccióActualitzat

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid i encara presidenta del PP regional, Esperanza Aguirre, ha qüestionat públicament els suports que ha obtingut la consulta sobre el futur de Catalunya que impulsen la Generalitat i el Parlament. En una entrevista a Esradio, Aguirre ha vinculat l'acte dels presos d'ETA aquest cap de setmana a Durango en què van mostrar-se a favor del dret a decidir amb el procés sobiranista de Catalunya.

L'expresidenta de Madrid ha reclamat al president de la Generalitat, Artur Mas, que s'adoni de quins són els col·lectius que li fan costat. "Li sembla bé que li donin suport assassins i terroristes?", ha preguntat. Segons Aguirre, el president de la Generalitat hauria de canviar de direcció després de veure la foto dels expresos defensant el dret a decidir.

La presidenta del PP madrileny ha definit l'acte de diumenge passat de "vergonya i ignomínia" i ha instat el govern espanyol a canviar les lleis per prohibir, "si és que ara ho permeten", actes com el del cap de setmana passat.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut